X
press enter »
MK
EN

Известување за Спорт 1

Почитувани студенти,

Последните активности по предметот СПОРТ 1 за 11.12.2015 и 18.12.2015 (петок) ќе се одржат во салата за боречки вештини во Црниче, подрачно ОУ „Кузман Јосифоски Питу“ кое се наоѓа од горната страна на црквата Св. Петка. За време на колоквиумската недела нема активност, но се молат сите студенти што го избрале предметот во наведените денови и наведената колоквиумска седмица да направат последна конслултација со предметните наставници. 

Активностите ќе започнат од 9:00 часот. Сите студенти треба да бидат во спортска опрема.

 Спортски поздрав