X
press enter »
MK
EN

ДРЖАВНО УНИВЕРЗИТЕТСКО ПРВЕНСТВО НА РM

Почитувани студенти, сите кои што сте заинтересирани да се вклучите во оваа Државно универзитетско првенство во спортска стрелба, ќе треба најдоцна до четврток 19.10.2017 до 13:00 часот да се пријавите кај Проф.д-р. Александар Поповски во канцеларија 603. Сите детални информации за пријавувањето, почетокот и текот на самиот натпревар ќе ги добиете од професорот.                                                        

Спортски поздрав, Факултет за спортски менаџмент