Интервју на Деканот Фрчковски

Деканот на правниот факултет на ФОН со екстензивно интервју на БНТ за соработката со бугарските универзитети и ситуацијата на македонско-бугарските односи.

Интервјуто може да го погледнете на следниов ЛИНК

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?