ОКТОМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2018/2019

           СE ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ДЕКА ОКТОМВРИСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА ЌE СЕ ОРГАНИЗИРА ВО ПЕРИОДОТ ОД 28.10.2019 ЗАКЛУЧНО СО 01.11.2019 ГОД.

 УПЛАТА ЗА ИСПИТ ЌЕ СЕ ВРШИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 15.10.2019 ДО 24.10.2019 ГОД.

          ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ЗА ОКТОМВРИСКАТА ВОНРЕДНА ИСПИТНА СЕСИЈА ЌЕ СЕ ВРШИ ОД 21.10.2019 ДО 25.10.2019 ГОД.

УПЛАТА ЗА ИСПИТ ИЗНЕСУВА 1510,00 ДЕН.

Забелешка: се молат студентите да се придржуваат до роковите за плаќање на депозитот од школарина за наредната академска година и уплатите на испити, во спротивно нема да може да пријават испити.

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?