Втор колоквиум за зимски семестар 2019/2020

Колоквиумската недела ќе се спроведе во периодот од 08.01.2020 до 17.01.2020 год.

Уплаќање на колоквиуми се врши од 18.12.2019 до 27.12.2019 год.

 

Пријавување на колоквиум ќе се врши од 20.12.2019 до 30.12.2019 год.

НАПОМЕНА: ПОСЛЕДЕН ДЕН ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА КОЛОКВИУМ Е 30.12.2019 ГОД.

 

Колоквиум чини 460 денари

 

Студентите кои нема да го почитуваат рокот за пријавување нема да полагаат во колоквиумската сесија. 

 

Полагањето на колоквиумите ќе биде согласно распоредот кој ќе биде објавен на интернет страницата на ФОН во делот Распореди.

Доколку во вашиот електронски индекс не ви е овозможено од било која причина да пријавите колоквиум, треба да се обратите на студентски прашања.

ПРИЈАВУВАЊЕТО Е ИСКЛУЧИВО ПРЕКУ ВАШИОТ ЕЛЕКТРОНСКИ ИНДЕКС

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?