ФЕВРУАРСКИ ИСПИТЕН РОК 2019/2020

ФЕВРУАРСКИ  ИСПИТЕН  РОК 2019/2020

СE  ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ДЕКА ФЕВРУАРСКИОТ  ИСПИТЕН РОК  ЌE СЕ ОРГАНИЗИРА ВО ПЕРИОДОТ ОД  10.02.2020  ЗАКЛУЧНО СО  19.02.2020 ГОД.

УПЛАТА  ЗА ИСПИТ ЌЕ СЕ ВРШИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 27.01.2020 ДО 06.02.2020 ГОД.

ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ЗА ФЕВРУАРСКИОТ  ИСПИТЕН РОК ЌЕ СЕ ВРШИ ОД  01.02.2020  ДО  07.02.2020 ГОД. 
 

УПЛАТА ЗА ИСПИТ ОД ЗИМСКИ СЕМЕСТАР ВО АКАДЕМСКАТА 2019/2020 ГОДИНА ИЗНЕСУВА 630,00 ДЕН. ДОДЕКА УПЛАТА ЗА ИСПИТ ОД ПРЕДХОДНИТЕ АКАДЕМСКИ ГОДИНИ ИЗНЕСУВА 1510,00 ДЕН. 
 

Забелешка: Се молат студентите да се придржуваат до роковите за плаќање на рата од  школарината за академска 2019/2020 година, како услов за пријавување и полагање на испити во февруарски испитен рок. Во спротивно нема да може да пријават испити​.  Испитите ќе се пријавуваат по електронски пат.

 

 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?