ФЕВРУАРСКИ ПРОДОЛЖЕН ИСПИТЕН РОК 2019/2020

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ДЕКА ФЕВРУАРСКИОТ  ПРОДОЛЖЕН ИСПИТЕН РОК  ЌE СЕ ОРГАНИЗИРА ВО ПЕРИОДОТ ОД  16.03.2020  ЗАКЛУЧНО СО  20.03.2020 ГОД.

УПЛАТА  ЗА ИСПИТ ЌЕ СЕ ВРШИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 03.03.2020 ДО 11.03.2020 ГОД.

ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИТЕ ЗА ФЕВРУАРСКИОТ  ПРОДОЛЖЕН ИСПИТЕН РОК ЌЕ СЕ ВРШИ ОД  09.03.2020  ДО  13.03.2020 ГОД. 
 

УПЛАТА ЗА ИСПИТ ИЗНЕСУВА 1510,00 ДЕН. 
 

ФЕВРУАРСКИОТ  ПРОДОЛЖЕН ИСПИТЕН РОК  Е ПОСЛЕДЕН УСЛОВЕН РОК  ЗА УПИС НА ПОВИСОКА АКАДЕМСКА ГОДИНА.

Забелешка: Се молат студентите да се придржуваат до роковите за плаќање на школарината за академска 2019/2020 година, како услов за пријавување и полагање на испити во февруарски продолжен испитен рок.

 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?