Известување за полагање-февруарски продолжен испитен рок

Почитувани студенти,

Согласно одлуките на Владата на РСМ од 23.03.202 што се однесуваат за високото образование превземени за справување со пандемијата предизвикана со корона вирусот, ве известуваме следново:

  • Испитната сесија ќе започне на 30.03.2020 (понеделник) до 03.04.2020 (петок) и ќе се одвива електронски, преку видео конференциска платформа, електронска пошта или други системи за двонасочна комуникација, согласно природата на предметот и одлуката на предметниот професор. За начинот на полагање на испитот ќе добиете дополнително упатство од ФОН Универзитет.
  • Пријавувањето за февруарски продолжен испитен рок ќе биде продолжено до четврток, 26.03.2020.
  • Распоредот ќе биде објавен најдоцна до 27.03.2020.

Со почит,

ФОН Универзитет

 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?