Мајска вонредна испитна сесијa

Се известуваат студентите дека вонредната мајска испитна сесија ќе се организира во периодот од 11.05.2020 заклучно сo 15.05.2020 год.

Уплата за испит за мајска испитна сесија ќе се врши во периодот од 28.04 –06.05.2020.

Пријавување на испит ќе се врши во периодот од 28.04 - 10.05.2020.

Распоредот ќе биде објавен најдоцна до 08.05.2020.

Пријавувањето ќе се врши преку е-системот за пријавување по електронски пат, или преку вибер 070 345 999, или преку електронска пошта на следниве референти:

Факултети

Правни и политички наукиdaniela.bozinovska@fon.edu.mk

Економски науки- zana.gorgievska@fon.edu.mk

Информатика -evgenija.ivanovska@gmail.com

Дизајн и мултимедија- evgenija.ivanovska@gmail.com

Факултет за странски јазици-meriem.mustafce@fon.edu.mk

Детективи и безбедност -daniela.spirovska@fon.edu.mk

Спортски менаџмент- meriem.mustafce@fon.edu.mk

Архитектонски факултет- daniela.spirovska@fon.edu.mk

Уплатата за испит изнесува 630 ден., студентите со неподмирени долгови за школарина нема да имаат можност за полагање.

Депонент Комерцијална Банка- 300-000-003-207-729.

Проверка на вашите финансии можете да извршите во службата за сметководство, на тел.02/ 2 44 55 14 (од 10 до 14 часот ).

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?