СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈA

Се известуваат студентите дека септемвриската испитна сесија ќе се организира во периодот од 14.09.2020 до 25.09.2020 година.

Уплата за испит ќе се врши во периодот од 24.08.2020 до 03.09.2020 година.

Пријавување на испитите ќе се врши во периодот од 04.09.2020 до 11.09.2020 година.

Пријавувањето ќе се врши преку е-системот за пријавување по електронски пат, или преку вибер 070 345 999, или преку електронска пошта на следниве референти:

 

Факултети:

Правни и политички науки –daniela.bozinovska@fon.edu.mk

Економски наукиzana.gorgievska@fon.edu.mk

Информатика -evgenija.ivanovska@gmail.com

Дизајн и мултимедија- evgenija.ivanovska@gmail.com

Факултет за странски јазици-meriem.mustafce@fon.edu.mk

Детективи и безбедност -daniela.spirovska@fon.edu.mk

Спортски менаџментmeriem.mustafce@fon.edu.mk

Архитектонски факултетdaniela.spirovska@fon.edu.mk

 

Студентите сите испити да ги уплаќаат збирно. Ако уплаќа друг во име на студентот, во цел на дознака да се напише број на индекс на студентот. Студентите што имаат повеќе индекси, да го пишуваат новиот индекс. 

Уплатата за испит изнесува 630 ден., студентите со неподмирени долгови за школарина нема да имаат можност за полагање.

Депонент Комерцијална Банка- 300-000-003-207-729.

Проверка на вашите финансии можете да извршите во службата за сметководство, на следната е-mail адреса: sejhan.asoska@fon.edu.mk .

 

 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?