Одбрана на специјалистички труд, Nevzad Hasipi

Почитувани,

 На ден 11.11.2020 година во 13 часот, на платформата Microsoft Teams е закажана јавна одбрана на специјалистичкиот труд на кандидатот Nevzad Hasipi со наслов '' Bashkëpunimi  regjional i komunave në Republikën e Maqedonisë së Veriut me theks të veçant -  Komuna e Likovës'' ;  '' Регионална соработка на општините во Република Северна Македонија со посебен акцент - Општина Липково ''.под менторство на  Prof. Dr. Nazmi Maliqi

 Сите заинтересирани кои сакаат да ја следат јавната одбрана треба да испратат порака до  nazmi.maliqi@fon.edu.mk

  најдоцна до 10.11.2020 до 16.00 часот. 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?