X
press enter »
MK
EN

Соопштение за колоквиумските тестови за академската 2020/2021

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека во прилог можете да ги погледнете моделите  врз кои ќе бидат конципирани колоквиумските тестови за првиот колоквиум за предметите од првиот семестар во академската 2020/21.

Факултет за економски науки

Факултет за странски јазици

Факултет за информатика

Факултет за спортски менаџмент

Факултет за дизајн и мултимедија