X
press enter »
MK
EN

ОКТОМВРИСКИ ПРОДОЛЖЕН ИСПИТЕН РОК

Се известуваат студентите дека  октомвриски продолжен испитен рок ќе се организира во периодот од 14.12.2020-18.12.2020.

Уплата за испитите ќе се врши во периодот од  02.12.2020 до 09.12.2020 година.

Пријавување на испитите ќе се врши во периодот од 07.12.2020 до 12.12.2020 година.

Испитите ќе се реализираат електронски, преку платформата за е-учење Теамс.

Пријавувањето ќе се врши преку е-системот за пријавување по електронски пат, или преку вибер 070 345 999, или преку електронска пошта на следниве референти:

Факултети:

Правни и политички науки –daniela.bozinovska@fon.edu.mk

Економски наукиzana.gorgievska@fon.edu.mk

Информатика -evgenija.ivanovska@gmail.com

Дизајн и мултимедија- evgenija.ivanovska@gmail.com

Факултет за странски јазици-meriem.mustafce@fon.edu.mk

Детективи и безбедност -daniela.spirovska@fon.edu.mk

Спортски менаџментmeriem.mustafce@fon.edu.mk

Архитектонски факултетdaniela.spirovska@fon.edu.mk

Студентите сите испити да ги уплаќаат збирно. Ако уплаќа друг во име на студентот, во цел на дознака да се напише број на индекс на студентот. Студентите што имаат повеќе индекси, да го пишуваат новиот индекс. 

Уплатата за испит изнесува 1510 ден., студентите со неподмирени долгови за школарина нема да имаат можност за полагање.

Депонент Комерцијална Банка- 300-000-003-207-729.

Проверка на вашите финансии можете да извршите во службата за сметководство, на следната е-mail адреса: sejhan.asoska@fon.edu.mk .