X
press enter »
MK
EN

Прв колоквиум по Информатички технологии

Групите на студенти се прикачени на Microsoft Teams во тимот Информатички технологии во Files. Group1 полага во Амфитеатар2, Group2 полага во 413, Group3 полага во 412.  Сите полагаат во Петок (4ти Декември ) во 10.00 часот.  Кој не може да се најде во списоците нека пише на sarevska74@gmail.com  .