Информација за полагање на испити со физичко присуство

Наведените предмети се полагаат со физичко присуство во среда 15.09.2021 од 16 часот.

Авторско право - Албански јазик

Остетно право - Албански јазик

Граѓанско право - применета програма

Нотарско право - Албански јазик

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?