X
press enter »
MK
EN

Информација за полагање на испити со физичко присуство 29.09.2021

Почитувани студенти,
Испитите кај академик Владо Камбовски, проф. д-р Валентин Пепељугоски, проф.д-р Зорица Силјановска и доц. д-р Арлинда К. Шахиновиќ ќе се реализираат со физичко присуство на 29.09.2021 година.
Прв циклус во 10 часот
Втор циклус во 12 часот