X
press enter »
MK
EN

ОКТОМВРИСКИ ИСПИТЕН РОК

Се известуваат студентите дека  октомвриски испитен рок ќе се организира во периодот од 20.10.- 29.10.2021год.

Уплата за испитите ќе се врши во периодот од  06.10.2021 до 15.10.2021 година.

Пријавување на испитите ќе се врши во периодот од 12.10.2021 до 19.10.2021 година.

Испитите ќе се реализираат електронски, преку платформата за е-учење Теамс и дел со физичко присуство  согласно распоредите.

Пријавувањето ќе се врши преку е-системот за пријавување по електронски пат  или преку електронска пошта на следниве референти.

Сите студенти кои што имаат проблем со лозинка/маил,Ве молиме веднаш да се пријави на support@fon.mk за да  се ресетираат и да може да си ги користите вашите електронски индекси понатаму.

Факултети:

Правни и политички науки – daniela.bozinovska@fon.edu.mk

Економски науки zana.gorgievska@fon.edu.mk

Информатика - emilija.markoska@fon.edu.mk

Дизајн и мултимедија - zana.gorgievska@fon.edu.mk

Факултет за странски јазици meriem.mustafce@fon.edu.mk

Детективи и безбедност - daniela.spirovska@fon.edu.mk

Спортски менаџментmeriem.mustafce@fon.edu.mk

Архитектонски факултет daniela.spirovska@fon.edu.mk

Студентите сите испити да ги уплаќаат збирно. Ако уплаќа друг во име на студентот, во цел на дознака да се напише број на индекс на студентот. Студентите што имаат повеќе индекси, да го пишуваат новиот индекс. 

Уплатата за испит изнесува 1510 ден., студентите со неподмирени долгови за школарина нема да имаат можност за полагање.

Депонент Комерцијална Банка- 300-000-003-207-729.

Проверка на вашите финансии можете да извршите во службата за сметководство, на следната е-mail адреса: 

проверка за финансии - sejhan.asoska@fon.edu.mk

проверка за - magdalena.nikolovska@fon.edu.mk