ОКТОМВРИСКИ ПРОДОЛЖЕН ИСПИТЕН РОК

Се известуваат студентите дека  октомвриски продолжен испитен рок ќе се организира во периодот од 06.12.2021-13.12.2021 година.

Уплата за испитите ќе се врши во периодот од  22.11.2021 до 02.12.2021 година.

Пријавување на испитите ќе се врши во периодот од 24.11.2021 до 03.12.2021 година.

Испитите ќе се реализираат електронски, преку платформата за е-учење Теамс.

Пријавувањето ќе се врши преку е-системот за пријавување по електронски пат.


Уплатата за испит изнесува 1510 ден., студентите со неподмирени долгови за школарина нема да имаат можност за полагање.

Депонент Комерцијална Банка- 300-000-003-207-729.

Проверка на вашите финансии можете да извршите во службата за сметководство, на следната е-mail адреса: 

 

sejhan.asoska@fon.edu.mk

magdalena.nikolovska@fon.edu.mk

Распоредите ќе бидат дополнително испратени.

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?