Соопштение за втор колоквиум зимски семестар 2021/22

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека втор  колоквиум од зимскиот семестар  ќе се одржи од 10.01-14.01.2022 година.

Уплата за колоквиум е од 16.12.-27.12.2021 година.

Пријавувањето  на  вториот колоквиум е од 23.12 - 30.12.2021 година.

Дополнително ќе го добиете распоредот за полагање.

Студентите сите колоквиуми да ги уплаќаат збирно.

Уплатата за колоквиум изнесува 460 ден.

Студентите со неподмирени долгови за школарина нема да имаат можност за полагање.

Депонент Комерцијална Банка - 300-000-003-207-729

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?