Соопштение за заверка на зимскиот семестар за втор циклус на студии во академската 2021/2022

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека заверката  на зимскиот  семестар за втор циклус на студии започнува од 06.12.2021-13.12.2021  година.

Студентите се должни целосно да го потполнат семестралниот лист и статистички образец ВОИ 80А  кој може да го подигнат од пултот  во фоаjето на Универзитетот.  Студентите задолжително на семестралниот лист да го наведат бројот за таксена марка кој преку СМС го добиваат со порака од број 144166.

Студентите  комплетната документацијата за заверка на семестар да ја достават лично во службата за студентски прашања во периодот од 08:00-16:00 часот најдоцна до 13 Декември  2021 година.

Проверка на вашите финансии можете да извршите во службата за сметководство, на следната е-mail адреса: sejhan.asoska@fon.edu.mk , magdalena.nikolovska@fon.edu.mk

 

За последни информации и соопштенија приклучете се на вибер групата:

Притиснете тука

Со почит,

АУЕ-ФОН

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?