X
press enter »
MK
EN

Соопштение за заверка на летен семестар

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека заверката  на летниот семестар за прв и втор циклус на студии започнува од 14.02.2022-25.02.2022  година.

Студентите се должни целосно да го потполнат семестралниот лист и статистички образец  кој може да го подигнат од библиотеката на  Универзитетот.  Студентите задолжително на семестралниот лист да го наведат бројот за таксена марка кој преку СМС го добиваат со порака од број 144166.

Студентите  комплетната документацијата за заверка на семестар да ја достават лично во службата за студентски прашања во периодот од 08:00-15:00 часот најдоцна до 25.02. 2022 година.

Проверка на вашите финансии можете да извршите во службата за сметководство, на следната е-mail адреса:

 sejhan.asoska@fon.edu.mk 
magdalena.nikolovska@fon.edu.mk

За последни информации и соопштенија приклучете се на вибер групата:

Притиснете тука

Со почит,

АУЕ-ФОН