X
press enter »
MK
EN

ФЕВРУАРСКИ ПРОДОЛЖЕН ИСПИТЕН РОК

Се известуваат студентите дека  февруарски  продолжен испитен рок ќе се организира во периодот од 28.03.2022-01.04.2022 година.

Уплата за испитите ќе се врши во периодот од  16.03.2022 до 23.03.2022 година.

Пријавување на испитите ќе се врши во периодот од 18.03.2022 до 25.03.2022 година.

Испитите ќе се реализираат електронски, преку платформата за е-учење Теамс.

Пријавувањето ќе се врши преку е-системот за пријавување по електронски пат.

Уплатата за испит изнесува 1510 ден., студентите со неподмирени долгови за школарина нема да имаат можност за полагање.

Депонент  Комерцијална Банка- 300-000-003-207-729.

Проверка на вашите финансии можете да извршите во службата за сметководство, на следната е-mail адреса:  

sejhan.asoska@fon.edu.mk

magdalena.nikolovska@fon.edu.mk

Распоредите ќе бидат дополнително испратени.