X
press enter »
MK
EN

Меморандуми за соработка со ООУ „Лазо Ангеловски" и СУГС „Раде Јовчески Корчагин"

Ориентирани кон студентите и нивниот професионален развој, Факултетот за спортски менаџмент при АЕУ - ФОН универзитетот потпиша меморандуми за соработка со ООУ „Лазо Ангеловски" и СУГС „Раде Јовчески Корчагин" од Скопје. Им благодариме на отвореноста за соработка.

Продолжуваме понатаму!