X
press enter »
MK
EN

ОД СТУДЕНТИТЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ!

АУЕ - ФОН го одбележа Меѓународниот ден на спортот за развој и мир. За таа цел, студентите на Факултетот за спортски менаџмент организираа повеќе спортско - рекреативни содржини за своите колеги од универзитетот. Под мотото "Сите сме победници заедно", низ насмевка, другарување и натпревар, студентите денес заедно ја потенцираа важноста на спортот во секојдневието на секој од нас.