X
press enter »
MK
EN

Меморандум со спортската гимназија "Методи Митевски - Брицо" и Државната спортска академија

Успехот во спортот е резултат на посветеност, упорност и конзистентност. А кога ќе се поврзат различните степени на образование во спортот, тогаш успехот е загарантиран. Меморандумите за соработка на Факултетот за спортски менаџмент при АЕУ - ФОН со спортската гимназија "Методи Митевски - Брицо" и Државната спортска академија се официјализирани. Задоволството од соработката е обостранa. Продолжуваме посветени кон остварување на заеднички цели!