X
press enter »
MK
EN

Студентите по спортски менаџмент на терен

Студентите по спортски менаџмент на терен!!! Поддршка на спортскиот танц низ годините преку настава, а овој викенд и со директна поддршка на најдобрите танчери и танцови двојки во категоријата Постари Младинци на натпреварот “35 години ТСК Динамик”. АУЕ - ФОН продолжува со инвестирање во развојот на спортот.