X
press enter »
MK
EN

Одбрана на специјалистички труд на кандидатот Перо Пандилоски

Почитувани,

На ден 12.10.2022 година во 18 часот, на платформата Microsoft Teams е закажана јавна одбрана на специјалистичкиот труд на кандидатот Перо Пандилоски со наслов ''Забрзаниот развој и примена на технологии за е-учење предизвикани од глобалната пандемија", во менторство на Проф. д-р Ѓорѓи Какашевски.


Сите заинтересирани кои сакаат да ја следат јавната одбрана треба да испратат порака до gorgik@fon.edu.mk најдоцна до 12.10.2022 до 18.00 часот.