X
press enter »
MK
EN

Соопштение за втор колоквиум од зимски семестар 2022/23

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека втор колоквиум  од зимски семестар 2022/23 ќе се одржи од 09.01.2023  до 13.01.2023 година.

Уплата за колоквиум е од 12.12. до 16.12.2022 година.

Пријавување на колоквиумите е од 14.12 до 23.12.2022 година.

Дополнително ќе го добиете распоредот за полагање.

Студентите сите колоквиуми да ги уплаќаат збирно.

Уплатата за колоквиум изнесува 550 ден.

Студентите со неподмирени долгови за школарина нема да имаат можност за полагање.

Депонент Комерцијална Банка - 300-000-003-207-729