X
press enter »
MK
EN

ВОНРЕДЕН АПРИЛСКИ ИСПИТЕН РОК 2022/23година

Се известуваат студентите дека АПРИЛСКИ вонреден испитен рок ќе се организира во периодот од 03.04-07.04.2023год.
 
Уплата за испитите ќе се врши во периодот од 20.03.2023 до 29.03.2023 година.
 
Пријавување на испитите ќе се врши во периодот од 27.03.2023 до 31.03.2023 година.
 
Испитите ќе се реализираат електронски, преку платформата за е-учење Теамс и дел со физичко присуство согласно распоредите.
 
Сите студенти кои што имаат проблем со лозинка/маил,Ве молиме веднаш да се пријави на support@fon.mk за да се ресетираат и да може да си ги користите вашите електронски индекси понатаму.
 
.Пријавувањето ќе се врши преку е-системот за пријавување по електронски пат преку вибер на бр.070-345-999 и преку електронска пошта на следниве референти.
НАПОМЕНА:Студентот кој ќе пријави електронски преку референтот ,да го направи истото заклучно со 31.03.2023 до 12 часот.Ве замолуваме да се почитуваат термините за пријавување.
 
Факултети
 
Правни и политички науки – daniela.bozinovska@fon.edu.mk
 
Економски науки - zana.gorgievska@fon.edu.mk
 
Информатика - daniela.bozinovska@fon.edu.mk
 
Дизајн и мултимедија - zana.gorgievska@fon.edu.mk
 
Факултет за странски јазици – evgenija.ivanovska@fon.edu.mk
 
Детективи и безбедност - daniela.spirovska@fon.edu.mk
 
Спортски менаџмент- evgenija.ivanovska@fon.edu.mk
 
Архитектонски факултет- daniela.spirovska@fon.edu.mk
 
Студентите сите испити да ги уплаќаат збирно. Ако уплаќа друг во име на студентот, во цел на дознака да се напише број на индекс на студентот.
 
Уплатата за испит изнесува 2000 ден..
 
 Студентите со неподмирени долгови за школарина нема да имаат можност за полагање.
 
Депонент Комерцијална Банка- 300-000-003-207-729.
 
Проверка на вашите финансии можете да извршите во службата за сметководство, на следната е-mail адреса:
 
sejhan.asoska@fon.edu.mk
 
magdalena.nikolovska@fon.edu.mk