X
press enter »
MK
EN

Известување за апсолвентско табло

Почитувани апсолвенти,

Ве известуваме дека  се орагнизира фотографирањето за апсолвентско табло кое  ќе е  според следниов распоред:

 • 27.03.2023 -Факултет за  Детективи и безбедност 
 • 28.03.2023 - Факултет за Економски факултет 
 • 29.03.2023 -  Факултет за Архитектура и  факултет за Информатика 
 • 30.03.2023 -  Факултет за Дизајн и мултимедија
 • 31.03.2023 -  Факултет за Правни и политички науки, факултет за Спортски менаџмент, факултет за  Странски јазици 
 

Фотографирањето ќе биде од 09:00 до 17:00 часот.

Повелете линк за фото студиото:

https://maps.app.goo.gl/jq137jsMjL2SpCLY8

Цената на комплетот за фотографирање изнесува 1200 денари. Уплатата се врши на жиро сметката на Универзитетот:

300 00000 320 7729 - Комерцијална Банка АД Скопје

Во цената е вклучено:

 • 12 фотографии со формат 6х9 см
 • 24 фотографии со формат 3,5х4,5 см
 • 2 фотографии со формат 10х15 см
 • 2 фотографии со формат 13х18 см
 • 1 фотографија со формат 15х21 см со диплома
 • 1 реплика од апсолвентското табло со формат 30х45 см
 • ЦД со избраните фотографии од сите апсолвенти
 • Фотографирање и сликање на апсолвентската вечер
 • Снимен и монтиран HD материјал од апсолвентската вечер за преземање од интернет
 • Изработка на генерациско табло во соодветна големина за надворешно изложување. Истото ќе биде изработено за секој огранок на Универзитетот посебно.
  Студентиве ја приложуваат уплатата  на денот на фотографирањето.

Со почит,

АУЕ ФОН