X
press enter »
MK
EN

Соопштение за прв колоквиум од летен семестар 2022/23

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека прв  колоквиум  од летен семестар 2022/23 ќе се одржи

 од 10.04.2023 до 20.04.2023 година.

Уплата за колоквиум е од 03.04.2023 до 07.04.2023 година.

Пријавување на колоквиумите е од 03.04.2023 до 07.04.2023 година.

Дополнително ќе го добиете распоредот за полагање.

Студентите сите колоквиуми да ги уплаќаат збирно.

Уплатата за колоквиум изнесува 550 ден.

Студентите со неподмирени долгови за школарина нема да имаат можност за полагање.

Депонент Комерцијална Банка - 300-000-003-207-729