X
press enter »
MK
EN

ЛЕКТИРАТА НЕ Е БАУЧ

Факултетот за странски јазици при Американскиот универзитет на Европа - ФОН го чествува месецот на книгата со кус креативен осврт на лектирата, како дел од читачките навики. Верувајте ,,Литературата не е бауч".

Повеќе на следниот линк