X
press enter »
MK
EN

ТРАНСФЕР НА СТУДЕНТИ НА АУЕ- ФОН

Почитувани, 

Аплицирајте и добијте финансиска поддршка за трансфер на АУЕ - ФОН на следната е-маил адреса transfer@fon.edu.mk

Сите заинтересирани за трансфер на Американскиот универзитет на Европа – ФОН при аплицирањето треба да ги достават следните податоци:

  1. Име и презиме;
  2. Контакт телефон;
  3. Од кој факултет трансферирате;
  4. На кој факултет се запишувате на Американскиот универзитет на Европа – ФОН;
  5. Да прикачите документ во скенирана форма за положени испити на факултетот на кој што студирате во моментот.

По испраќањето на овие потребни информации и по разгледување на документацијата од страна на Тимот за уписи при АУЕ – ФОН, ќе бидете информирани на вашата меил адреса за финансиската поддршка која ја добивате.