X
press enter »
MK
EN

ОКТОМВРИСКИ ВОНРЕДЕН  ИСПИТЕН РОК 2023/24

Се известуваат студентите дека  ОКТОМВРИСКИ ВОНРЕДЕН   испитен рок ќе се организира во периодот од 30.10.2023 до 03.11.2023 год.

Уплата за испитите ќе се врши во периодот од 16.10.2023 до 24.10. 2023 година.

Пријавување на испитите ќе се врши во  периодот од 23.10.2023 до 27.10.2023 година.

Испитите ќе се реализираат електронски, преку платформата за е-учење Теамс и дел со физичко присуство  согласно распоредите.

Сите студенти кои што имаат проблем со лозинка/маил,Ве молиме веднаш да се пријави на support@fon.mk за да се ресетираат и да може да си ги користите вашите електронски индекси понатаму.

Пријавувањето на испитите од оваа сесија ќе биде само преку вашите електронски индекси.

 

Студентите сите испити да ги уплаќаат збирно. Ако уплаќа друг во име на студентот, во цел на дознака да се напише број на индекс на студентот. Студентите што имаат повеќе индекси, да го пишуваат новиот индекс. 

Уплатата за испит  изнесува 2050 ден..

 Студентите со неподмирени долгови за школарина нема да имаат можност за полагање.

Депонент Комерцијална Банка- 300-000-003-207-729.

Проверка на вашите финансии можете да извршите во службата за сметководство, на следната е-mail адреса: 

sejhan.asoska@fon.edu.mk

magdalena.nikolovska@fon.edu.mk