X
press enter »
MK
EN

СТУДЕНСТСКА ЕКСКУРЗИЈА ВО ИТАЛИЈА

Почитувани студенти,

Ве информираме дека Американскиот универзитет на Евроа – ФОН организира студентска екскурзија во Италија, во периодот од 03 – 09.12.2023 година. Екскурзијата ќе ја реализира туристичката агенција „Орфеј“, а во програмата предвидено е разгледување и посета на Венеција, Милано, Фиренца, Пиза и Римини.  

За екскурзијата можат да се пријават сите заинтересирани студенти, при што пријавувањето трае до 24.11.2023 година.

Целосната агенда за екскурзијата и цената може да се најдат на следниот линк.